Emne nr.: 090-13966
Emne nr.: 090-13966

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det fredfyldte Blokhus ved Jammerbugten er et perfekt sted at slappe af og holde ferie med familien.

Begivenheder som gratis koncerter og Blokhus-Løkken Wind Festival med drageflyvere for hele verden underholder feriegæsterne.

Der er et meget varierende udvalg af restauranter i Blokhus. I kan både vælge mellem diverse internatioanle køkkener samt det danske køkken.

Der er intet bedre end at ride en tur langs stranden. Blokhus Ridecenter gør det muligt at komme på fantastiske rideture.

Blokhus ligger ved Jammerbugten, som fik sit navn, fordi der i forrige århundrede ofte var skibe, der strandede eller knustes her. Jammer var tidligere aktuelt på disse farvande, men i dag dominerer børne- og familieglæden på strandene.

Gå på eventyr i skulpturparken, som ligger i centrum af Blokhus. Her kan I se fascinerende skulpturer af trolde, elge, riddere, drager, eventyrfigurer og meget mere.

Blokhus Lys i Hune er områdets største butik og lysstøberi, hvor man kan købe håndstøbte stearinlys. Børnene vil elske at få lov at lave deres egne lys.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.591 sommerhuse