Emne nr.: 130-A26540
Emne nr.: 130-A26540

Din søgning efter et sommerhus, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for jer alle. Ikke alene kan I se frem til nogle dejlige timer på stranden; I kan også roligt se frem til de oplevelser, som lokalområdet omkring jeres sommerhus i øvrigt byder på.

I afgør selv, hvad ferien skal byde på, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at leje.

I din søgning efter ”sommerhus lyngså strand” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Takket være de mange aktiviteter og den afslappende atmosfære er Lyngså en by, hvor alle familiens medlemmer kan føle sig godt tilpas.

Det kuperede morænelandskab i Holtbjerg, ikke langt fra Lyngså, imponerer med sin brede udstrækning og tilbyder en smuk udsigt over havet.

Voergård Slot imponerer med en omfattende samling af franske kunstskatte og er et godt eksempel på renæssancearkitekturen.

Sæbygård Skov nær Lyngså er, på grund af sin smukke natur og mange afmærkede stier, et fantastisk område til vidunderlige oplevelser med hele familien i et betagende landskab.

Den maleriske natur omkring Lyngså tilbyder dig og de familie en vidunderlig ramme for lange vandreture, hvor I kan opdage meget.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 29 sommerhuse