Emne nr.: 325-548
Emne nr.: 325-548

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en uforglemmelig ferie med netop de oplevelser, I helst vil have.

I din søgning efter et sommerhus har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Et stort udvalg af sommerhuse giver dig de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted til det weekendophold, du er ved at arrangere. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder hos os; vi viser nemlig altid det største udvalg af sommerhuse, hvor det er muligt at booke weekendophold. Nemt og enkelt.

Mængden af sommerhuse, der tilbyder 2 overnatninger, er begrænset. Der er langt flere sommerhuse, der tilbyder min. 3 overnatninger. Af den grund anbefaler vi altid, at du søger efter sommerhuse til weekendophold med mindst 3 overnatninger. Udvalget bliver meget større, og i mange tilfælde vil dit sommerhus koste nøjagtig det samme, uanset om du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lemvig er en lille handelsby med 7000 indbyggere på den sydlige bred af Limfjorden i Nordjylland.

Fra Lemvig kan I begive jer afsted til Nissum via Planetstien. Bronzekuglerne på granitsoklerne danner de enkelte planeter. Afstanden 1:1 milliard sætter planeterne ind i solsystemet.

Sea War museet i Thyborøn fortæller historien om det største søslag nogensinde, nemlig Skagerrak-slaget, og berører særskilte skæbner.

I Lemvig badeland kan I suse ned af en næsten 60 m lang vandrutsjebane i det klare vand. Det 34 grader varme badebassin kan varme alle op, mens boblebadet byder på afslapning.

Lad din sjæl vandre under en bådtur på Limfjorden.

På en af de otte moderne baner kan du have en skøn tid i det nye bowlingcenter i den gamle isfabrik ved havnen. Med to billardborde, en sportscafé og en hyggelig restaurant med en vidunderlig udsigt over Limfjorden, kan I tilbringe en afslappende stund her.

I Harboøre kan I nyde fodboldgolf og adventuregolf. Begge baner inkluderer en 18-hullers golfbane med forskellige sværhedsgrader undervejs, hvilket gør det meget sjovt.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde her på domænet bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 52 sommerhuse