Emne nr.: 130-G53114
Emne nr.: 130-G53114

Slip væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan slappe af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at booke.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der opfylder jeres behov. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Du kan til hver en tid booke et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har stor erfaring med at løse denne slags opgaver og har i årevis hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan lave et løsningsforslag, der imødekommer netop dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du foran en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at gøre dit projekt færdigt i løbet af maks. 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken del af landet du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Svendborg direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et meget stort udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. I nogle tilfælde er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Svendborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et løsningsforslag, der er skræddersyet til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du kommet til den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger direkte her på siden. Hvis du ønsker mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus online. Hvis du har behov for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Området omkring Svendborg er kendetegnet ved en fantastisk strand, duftende skove og spændende fritidsaktiviteter.

På en bytur kommer I forbi havnen. Her kan I beundre de historiske træskibe eller nyde en idyllisk bådtur.

Kajanlægget ved sundfærgen Helge ligger ved siden af Christiansminde strand. Herfra kan I tage på små udflugter på øhavet.

Svendborg Svømmeland er et bade- og fritidsparadis for hele familien. Her kan I plaske rundt i varmt vand, selv i regnvejr.

I Svendborg kan I beundre den romanske Nikolaikirke. Opførelsen af treskibskirkebygningen går tilbage til år 1220.

Selv i regnvejr kommer I ikke til at kede jer i Svendborg. Besøg det store legeland i Bowl'n'Fun med familien. Trampoliner, boldbassin, klatretårne og mange andre aktiviteter venter på jer indendørs.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse