Emne nr.: 160-D3277
Emne nr.: 160-D3277

Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke et problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne slags opgaver og har i årevis hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan skræddersy et tilbud, der matcher netop dine krav, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der imødekommer dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du overfor en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken del af landet du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Horsens online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for tag over hovedet?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan når som helst leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Horsens i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du foretrækker her på portalen.

Hvis du har behov for en længere periode, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er skræddersyet til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan til enhver tid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, er det også en mulighed. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig fint bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du uden videre leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Et sommerhus kan opfylde en række behov. Her er plads til både afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I foretrækker, og skab den ferie I har drømt om.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er skønt at tage på familieferie i et sommerhus i Danmark. Horsens tilbyder de ideelle betingelser for en begivenhedsrig ferie.

Husodde Strand i Horsens tilbyder de perfekte betingelser for vandsportsentusiaster. Her får wind- og kitesurfere noget for pengene. Nybegyndere kan også tage et kursus, hvor de lære at surfe.

Mange af sommerhusene i Horsens har en have. Spis morgenmaden på terrassen, læs en god bog i fred og ro og glæd dig til en hyggelig grillaften med familien.

Museet i Horsens er også interessant for børn, da I her kan finde legetøjsudstillingen "Pilfingrenes Paradis".

En spadseretur på stranden hører, uden tvivl, til på en ferie i Horsens. Mærk det varme sand under fødderne, hør bølgerne bruse og nyd den friske Østersøluft

I Horsens er der en ca. 13 m høj stålgitterbro, som hedder Den Genfundne Bro. Broen blev bygget over Gudenåens kløft i 1899 og i 1925 blev den "skjult" under en dæmning. I 2013 blev broen omsider "genfundet" under forberedelserne til naturgenopretningen af åen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 94 sommerhuse