Emne nr.: 160-D7345
Emne nr.: 160-D7345

Du kan til hver en tid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og har i årevis hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan lave et løsningsforslag, der imødekommer netop dine ønsker, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke noget problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Blokhus direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut brug for et nyt sted at bo?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på Feline Holidays finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der dog brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu er muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Blokhus i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du foretrækker her på portalen.

Hvis du har brug for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er særligt tilpasset til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan altid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, er det også muligt. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Din søgning efter ”sommerhus langtidsleje blokhus” har netop taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens ønsker.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En pragtfuld natur og et hav af attraktioner og aktiviteter gør Blokhus til hele familiens foretrukne feriedestination.

Fra Blokhus er Action House i Løkken bestemt et besøg værd. Her finder I Gokartbane, bowlingcenter, paintballbane og meget mere.

På turistkontoret i Blokhus er der et kort, som viser hvor byens mange historiske objekter er placeret.

Om sommeren står de charmerende badehuse side om side på stranden ved Blokhus i Nordjylland. De 47 små badehuse på stranden kan opleves fra maj til september, og de skaber en utrolig hyggelig stemning og ren idyl.

Landskabet ved Blokhus har mange fint markerede vandreruter, så man får de bedste muligheder for at opleve områdets afvekslende natur.

Blokhus turistkontor tilbyder en tur, som tager jer med til 11 historiske steder i byen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 91 sommerhuse