Emne nr.: 090-43783

Det er altid skønt at opleve Læsø, og det gælder selvfølgelig også i uge 29. Glæd jer til en dejlig uges ferie i jeres sommerhus.

Når du søger efter ”sommerhus læsø uge 29”, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det forøger nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine krav. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted; Feline Holidays har nemlig altid det største udvalg af ledige sommerhuse i uge 29.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

At finde dit sommerhus er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det tørre klima om sommeren sørger for, at I kan tilbringe meget tid udendørs og lære naturen på Læsø at kende.

Storhaven får børnenes hjerter til at slå endnu hurtigere, da det her er muligt at skyde med bue og pil. De små kan også ride på islandske heste, besøge klappedyrere, dyppe stearinlys og hoppe rundt i hoppeborgen.

Læsø klitplantage har en indhegnet hundeskov på omkring 10 hektar.

Hestevognsture gennem det vidunderlige landskab er meget populært hos alle aldersgrupper.

I den nordlige del af øen i nærheden af Danzigmann stranden kan I beundre, bestige og fotografere de høje sandklitter.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle krav til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 28 sommerhuse