Emne nr.: 090-37700

Hvert år er der rift om de forskellige sommerhuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Når du søger et sommerhus til familiens kommende ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Idylliske huse og vide landskaber præger Læsø og sørger for en atmosfære, hvor I kan føle jer godt tilpas.

Læsø er en flad ferieø, der inviterer jer til at cykle midt i et vidunderligt naturlandskab. Udforsk øen på cykel - enten jeres egne eller nogle I har lejet.

Den tidligere kirke i Vesterø inviterer jer på en wellness-dag. Slap af i de sundhedsfremmende saltbade eller få en ler-, alge eller saltbehandling.

I den nordlige del af Læsø ligger Læsø klitplantage, hvor I kan vandre i et smuk naturlandskab, der er præget af en smuk skov og høje klitter.

Læsø er et paradis for lystfiskere. Uanset om du fisker fra en båd eller langs kysten, er havet rigt på fisk og har mange forskellige fiskearter.

Gennem sin enestående placering i en tidligere kirke, er kurbadet Læsø Kur et fascinerende sted, hvor I kan nyde vidunderlige kurbade.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 25 sommerhuse