Emne nr.: 513-142

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i lokalområdet, står alle muligheder åbne.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus kløvervej kerteminde” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forbedrer nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når din søgning efter ”sommerhus kløvervej kerteminde” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet præcis det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der findes nærmest ikke noget bedre feriemål for familier end Kerteminde. Byen lokker med fredfyldte landskaber, usædvanlige seværdigheder og masser af aktiviteter.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Familiens små slikmunde kan selv få lov at lave deres egne bolcher hos Bolchepigen i Kerteminde.

Kan man lide at dykke, er kysten ved Kerteminde en oplevelse af de helt store. Under vandet ser man en helt fantastisk side af Danmark, som er ukendt for alle landkrabber.

De fintsandede strande ved Kerteminde kan ikke kun bruges til at bade fra og slikke sol. Her er også masser af plads til leg og boldspil.

Surfere er vilde med Kerteminde. Storebælt har nemlig de helt perfekte betingelser for et tur på brættet på bølgen blå.

I en radius af 25 km fra Kerteminde ligger der hele tre golfbaner.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 73 sommerhuse