Emne nr.: 513-133
Emne nr.: 513-133

Kerteminde er et populært sted at tage på ferie, og det gælder i høj grad også, når der er tale om uge 42. I kan derfor roligt begynde at glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 42. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, kan du i den grad se frem til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

I din søgning efter ”sommerhus kerteminde uge 42” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tilbring jeres næste familieferie i Kerteminde ved Storebælt og oplev, hvor smuk naturen er på Fyn.

Kerteminde er også et yndet feriemål blandt lystfiskere. Her kan man fiske både fra kysten og fra båd.

I området ved Kerteminde kan man mange steder købe friske råvarer og lokale produkter direkte i producenternes gårdbutikker.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Øen Romsø i Storebælt er en vaske ægte naturperle med frodig flora og en stor bestand af rådyr. Det er nemt at komme hertil fra Kerteminde.

Kerteminde Fjord er stedet for fuglekyndige, der vil iagttage de mange fuglearter, der lever her i deres naturlige opgivelser.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 61 sommerhuse