Emne nr.: 513-101
Emne nr.: 513-101

Et sommerhus er det optimale valg, når tiden atter er inde til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus kerteminde uge 30”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 30. Det bliver bare skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Din søgning efter ”sommerhus kerteminde uge 30” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen mod at finde det sommerhus, der skal udgøre rammen om en uforglemmelig ferie i uge 30. Det er nemlig her, du altid kan finde det største udvalg - og det giver dig de bedste muligheder for at finde netop det sommerhus, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hyggelig og familievenlig sådan kan man betegne ferieområdet Kerteminde. Her føler store som små sig godt tilpas.

På Kunstgallerierne i Kerteminde kan man betragte de lokale kunstneres værker.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

I Kerteminde er der rigtig meget at opleve for børn og deres forældre. Særligt populær er Oplevelses- og Forskningscentret Fjord & Bælt. Her kan man på lærerig og sjov vis få mere viden om havet og dets beboere.

Nord for Kerteminde ligger halvøen Hindsholm med maleriske landsbyer, imponerende herregårde og naturskønne landskaber - ikke at forglemme Fynshoved på den nordligste spids.

Et af de mest berømte udflugtsmål ved Kerteminde er "Den fynske Landsby". Frilandsmuseet præsenterer en fynsk landsby, som den så ud omkring rår 1850.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 22 sommerhuse