Emne nr.: 130-G52092
Emne nr.: 130-G52092

I og med at hovedparten af de forskellige sommerhuse er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, vil du uden problemer kunne finde det helt rigtige sted til jeres forestående ferie. Bookingen varer ikke mange øjeblikke, og herefter er der blot tilbage at glæde jer til, at ferien begynder.

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme om den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I bestemmer jer for.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev Danmark fra en af de allersmukkeste sider og hold en ubesværet familieferie i Kerteminde.

I de snævre gader i Kertemindes gamle bydel kan man nyde synet af de kulørte små huse med røde tage og en enkelt gammel købmandsgård her og der.

Holder I ferie ved Kerteminde, er det nemt at tage gode billeder af feriens oplevelser. Motiverne nærmest står i kø, og lyset her er noget helt særligt.

Mellem Kerteminde marina og stranden ligger minigolfbanen, hvor store som små kan dyste mod hinanden og hygge sig.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 45 sommerhuse