Emne nr.: 513-133
Emne nr.: 513-133

Du kan altid leje et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke et problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har før hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan skræddersy et tilbud, der imødekommer præcis dine behov, både når vi taler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du overfor en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Kerteminde direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på Feline Holidays finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan uden videre leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. I mange tilfælde er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Kerteminde i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

I din søgning efter ”sommerhus kerteminde langtidsleje” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I området ved Kerteminde og Storebælt ser I Danmark fra sin smukkeste side. Her er det nemt at lægge hverdagens tanker bag sig og bare nyde ferien med familien.

Et af de helt store tilløbsstykker i Kerteminde er Kirsebærfestivallen, som afholdes hver sommer.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Kunstinteresserede må ikke gå glip af et besøg på Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Gruppen af fynske malere, kaldet Fynboerne, betegner Kerteminde som den smukkeste lille by i hele verden.

På grund af det ufatteligt grønne landskab omkring Kerteminde, bliver byen også kaldet for "haven ved havet".

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 56 sommerhuse