Emne nr.: 084-MS66719
Emne nr.: 084-MS66719

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har lejet et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en ferie med netop de oplevelser, I helst vil have.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Skab plads og hygge til jer alle, når I lejer et sommerhus til 20 personer. Her er der plads og faciliteter, der matcher kravene hos 3-4 familier. Resten af ferieønskerne kan I snakke om undervejs. Vil I helst blive I jeres sommerhus og nyde hinandens selskab, eller vil I hellere tage på udflugt? Samtidig vil der i mange tilfælde være en attraktiv poolafdeling og/eller et aktivitetsrum med sjove spil i sommerhuse i denne klasse. Kort sagt: I kan roligt begynde at glæde jer!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det familievenlige ferieområde Kerteminde ligger i maleriske omgivelser helt ud til Storebælt. Det idelle udgangspunkt for at opleve ølandskabet og fordelene ved at holde ferie i en lille by.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

I de hyggelige små gader i Kerteminde ligger der mange familievenlige restauranter.

Blot 20 km fra Kerteminde ligger Odense, der bugner af indkøbsmuligheder og kulturtilbud.

I den livlige bymidte er det tydeligt at se, at havnebyen Kerteminde for længst også er blevet en attraktiv handelsby.

Fyn har lange håndværksmæssige traditioner, og ved Kerteminde holder mange kunstnere til.

Kerteminde har en spændende historie, der går helt tilbage til vikingetiden. I 1930'erne udgravede man et vikingeskib, som nu kan ses på Vikingemuseet i Ladby.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse