Emne nr.: 2035-649
Emne nr.: 2035-649

Du kan roligt se frem til nogle dejlige dage sammen med familien i det sommerhus, du beslutter dig for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi at ingen af jer har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den oplagte ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

At finde dit sommerhus er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med Jammerbugten har Vesterhavet skabt et specielt stykke land. På vestkysten af ​​Nordjylland forener Hune de smukkeste kystområder fra Rødhus til Grønhøj.

I de små sommerhusområder er der altid mulighed for at købe brød, mælk og is. I Grønhøj ligger der en købmand ved indkørslen til stranden.

Stranden ved Blokhus er familievenlig. Vesterhavet er her roligt med klart vand. At bygge sandslotte og flyve med drager er blandt de mest populære aktiviteter her.

Skulpturparken i Blokhus udstiler sandskulpturel kunst hvert år og viser hvad der er muligt med sand og vand.

Ved Hune er der et lysstøberi, Blokhus Lys. Besøgende kan selv støbe stearinlys eller dekorere færdige lys. En dejlig souvenir.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde her på domænet bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.478 sommerhuse