Emne nr.: 160-G0163
Emne nr.: 160-G0163

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder jeres krav. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når jagten er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

En tur til Marielyst byder altid på en populær kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder selvfølgelig også i uge 30, så der er al mulig grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Din drøm om en skøn ferie i uge 30 er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen får du nemlig altid det største udvalg af de forskellige sommerhuse, som det er muligt at leje i uge 30. For dig betyder det overblik og sparet tid, at du kan se mulighederne ét sted - så kan du koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der opfylder dine krav.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af Danmarks mest attraktive feriehusområder ligger i Marielyst. Derfor er der altid et stort udvalg af hyggeligt og moderne ferieboliger.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

På "Den gyldne svane" er både maden og omgivelserne præget af middelalderen. Væggenes kalkmalerier, de rustikke borde og bænke og det åbne ildsted fuldender stilen fra det 13. århundrede.

Har du aldrig spillet paintball? Så er det på tide. I Marielyst ligger der et stort paintballcenter på et oplevelses rigt udendørsområde.

Stranden ved Marielyst er helt perfekt til både at bade, sole sig og gå tur. Med lidt held kan I endda finde rav i vandkanten.

på den 11.000 m2 store paintball bane i Marielyst kan alle over 16 år muntre sig med at skyde hinanden med farvekuglerne og forsøge at undgå selv at blive ramt.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 46 sommerhuse