Emne nr.: 090-04694
Emne nr.: 090-04694

Her på siden er det både nemt og enkelt at finde nøjagtig det sommerhus med pool, som du ønsker dig til familiens næste ferie. Intet andet sted finder du nemlig så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort sagt får du overblik over alle mulighederne og dermed også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der imødekommer jeres krav. Selve bookingen er hurtigt overstået, den klares direkte over nettet.

Pool’en er omdrejningspunktet i det sommerhus, du falder for. Her venter der mange sjove og hyggelige timer for både store og små vandhunde.

Det er ikke noget problem at booke en periode, der er kortere end en uge. Det er der faktisk mange, der gør, fordi det er meget nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle kalendere. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, er det helt sikkert, at I alle vender tilbage med frisk energi efter en dejlig ferie med tid til hinanden.

Et sommerhus er det ideelle valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter ”sommerhus i grenå med pool” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenå strand er meget populær. Stranden blev endda kåret som en af Danmarks bedste strande i 2006.

En sjov oplevelse for hele familien er at besøge forlystelsesparken Djurssommerland. Med mere end 60 forlystelser og et stort badeland er der masser af sjov for både store og små.

Nyd den smukke strand ved Grenå. Her venter der jer en ca. 8 km lang sandstrand med lavvande. Stranden har endda fået det blå flag.

Golfentusiaster kan besøge Grenå Golfklub, der ligger midt i den smukkeste natur. Golfklubben er både velegnet til amatører og professionelle.

Sostrup Slot ligger ca. 10 km fra Grenå. Slottets spændende historie kan spores helt tilbage til 1388.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse