Emne nr.: 160-D7746
Emne nr.: 160-D7746

Din jagt efter ”sommerhus i blokhus med pool” er lige kommet på at lykkes. Hos os kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse med pool. Antallet af sommerhuse, du får mulighed for at vælge mellem, har stor betydning for, hvor vellykket ferien bliver; jo flere sommerhuse der er, jo bedre muligheder har du for, at alle ønsker kan blive virkeliggjort.

De forskellige sommerhuse med pool findes i en lang række ferieområder - men uanset hvilket område der er din favorit, har sommerhusene det til fælles, at de bringer jer en luksuriøs ramme om ferien. Swimmingpoolen er naturligvis det største aktiv i jeres udvalgte sommerhus - men I får også nem adgang til de ferieoplevelser, som lokalområdet byder på.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan således fint organisere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. strækker sig over 3-5 dage, i det sommerhus, du foretrækker.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder familiens ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når din søgning efter ”sommerhus i blokhus med pool” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blokhus er en af Danmarks mest populære badebyer og præsenterer sig som et godt udgangspunkt for udforskning af det nordjyske område.

Klitterne langs kysten er fortrinlige til mountainbike ture. Der kan lejes cykler mange steder i byen.

Golfspillere kan vælge mellem Jammerbugtens Golfklub, Blokhus Golfklub og Løkken Golfklub.

Blokhus turistkontor tilbyder en tur, som tager jer med til 11 historiske steder i byen.

Et af de helt særlige udflugtsmål ved Blokhus er Børglum Koster, hvor man får et helt mindeværdigt indblik i Danmarks historie.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 50 sommerhuse