Emne nr.: 130-P62778
Emne nr.: 130-P62778

Feline Holidays giver dig når som helst det bedste overblik over de sommerhuse, hvor du kan tage familien med på weekend. Det sparer dig tid, at du kan se alle sommerhusene på det samme sted. Så kan du nemlig koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der skal danne rammen om jeres weekendophold, fremfor at starte forfra på forskellige sider.

Du kan øge antallet af sommerhuse, du kan vælge mellem, når du vælger mindst 3 overnatninger. Det vil give dig mange flere muligheder - og prisen vil typisk være den samme, hvad enten du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Et sommerhus er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden helt jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs oplevelser.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Hvide Sande er der masser af aktiviteter at vælge imellem. F.eks. kan man fordybe sig i historien eller lære at beherske Vesterhavets bølger.

På frilandsmuseet Nymindegab-Museumer den helt store attraktion det udstillede skelet af en kaskelothval.

En sommerdag ved stranden i Hvide Sande er en helt perfekt feriedag. Lad kroppens batterier op med solenergi og nyd lyden af bølgerne og duften af hav, mens børnene bygger sandslotte og leger i vandkanten.

Ta' på tur på hesteryg i den maleriske natur ved Ringkøbing Fjord.

På fiskerihavnen i Hvide Sande finder man både fiskekuttere, fiskehandler og røgerier. Nyd den traditionelle havnestemning og smag på lækkerierne.

Hvide Sande er et ægte lystfiskerparadis med utallige fiskepladser. Her er der rigtig gode muligheder for at få ål, sild eller makrel på krogen.

Lej cykler til hele familien og ta' på cykeltur i den friske vesterhavsluft. Der er cykelstier langs hele vestkysten.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 622 sommerhuse