Emne nr.: 090-61968
Emne nr.: 090-61968

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det matcher jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus holkavej gudhjem” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker. Kort og godt: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm har den største sol lykke i Danmark. Gudhjem hører til regionen med flest solskinstimer. Heldigvis har landets mindste by de største isvafler.

Ved havnen i Gudhjem er glaspustere flyttet ind i rummene i et røgeri. Kunstnerne viser imponerende, hvad der kan laves af kvartssand.

Døndalen vandfaldet ligger i retning mod Tejn. Det er landets største vandfald, som finder vej gennem sprækkedalen. Der fører en lille vandresti langs bækken.

Om sommeren er der masser af liv i Gudhjem og bliver indbegrebet af sommerferie. Uden for sæsonen er her roligt og ideelt til vandreture og udendørsaktiviteter.

Cykelrute 10 fører over hele Bornholm. Strækningen kan kortes af, er stort set fri for biler og er meget familievenlig.

Stranden ved Sandvig er ideel til en dag på stranden. Sandet indbyder til at bygge slotte og nyde stranden. Klipperne i vandet inviterer til at klatre og gå på opdagelse.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 218 sommerhuse