Emne nr.: 160-C4108
Emne nr.: 160-C4108

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har bestemt jer for, til noget helt specielt.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

I kan godt glæde jer til de mange, fælles oplevelser, der venter jer i området omkring jeres sommerhus i uge 31. Det bliver skønt at komme af sted på en velfortjent ferie, hvor I rigtig kan nyde, at ingen af jer har noget, I skal nå inden et bestemt tidspunkt.

Feline Holidays giver dig til hver en tid det største udvalg af de sommerhuse, det er muligt at leje i uge 31. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer tid, at du ikke er nødt til at finde og overskue mange forskellige hjemmesider i din søgning efter ”sommerhus herning uge 31”.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturelskere og familier, der gerne vil tilbringe tid sammen, finder et afvekslende feriemål i Midtjylland. Herning ligger i rolige omgivelser med vidtstrakte naturområder.

Linnebjerg Bakke er en forhøjning med et beskyttet område. Højdedraget er et smukt vandreområde med enge, hede og skove.

Herregården Herningsholm var tidligere produktionssted for strikket tøj. I dag er den charmerende bygning totalrenoveret. Indeni er der i dag et museum om digteren Blicher.

Baboon City er et indendørs legeland i Herning, som er perfekt på regnvejrsdage. De små kan boltre sig gennem kuglerne og have det sjov. Forældrene kan tage en bog med.

Sunds ligger i midten af et vidunderligt hedelandskab. I sensommeren er der et lilla skær, der dominerer naturen.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 61 sommerhuse