Emne nr.: 130-F04123
Emne nr.: 130-F04123

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Det har rigtig meget at sige, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus hejlsminde 12 personer”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

De forskellige sommerhuse med plads til 12 personer er oplagte valg for dig, der er ved at organisere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal af sted sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de dejlige ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet. Når I er flere, der lejer et sommerhus i fællesskab, vil det afspejle sig i feriebudgettet. Jo flere I er til at dele regningen, jo mere ferie får I for pengene. Derfor giver det rigtig fin mening at booke et sommerhus til 12 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Feriebyen i Sydøstjylland ved den jyske østkyst imponerer med sin skønne placering midt i grønne bakker ved Lillebælts bugten.

De nærliggende byer Haderslev, Christiansfeld og Kolding tilbyder interessante udflugtsmuligheder, hvor der også er mulighed for at shoppe.

Hjuldamperen Helene, der næsten dagligt sejler mellem Haderslev Fjord og Årø om sommeren, har næsten kultstatus. På turen kan I lade den hyggelige lave natur synke ind.

Eventyrelskere bør ikke gå glip af en tur til Odense, hvor I både finder Odense Zoo og H.C. Andersens hus.

Fra naturreservatet Skamlingsbakken, der er det højeste punkt i Sønderjylland, er der en helt unik udsigt over bugten og hele vejen til Fyn. Her er der garanti for nogle unikke billeder.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse