Emne nr.: 090-01202
Emne nr.: 090-01202

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 28. Det bliver bare skønt at komme af sted hjemmefra i visheden om, at I har alverdens tid til at være sammen.

Feline Holidays giver dig til hver en tid det største udvalg af de sommerhuse, det er muligt at leje i uge 28. Det giver dig overblik over mulighederne, og det sparer tid, at du ikke behøver at finde og overskue forskellige hjemmesider i din søgning efter ”sommerhus grenå uge 28”.

Ferietid er familietid. Den fortravlede hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Når du søger et sommerhus til familiens kommende ferie, er det meget vigtigt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille by Grenå på Djurslands østlige spids er bedst kendt for sin færgehavn.

Grenås lystbådehavn ligger syd for handelshavnen, og er bygget over to kunstige øer. Fra lystbådehavnens café eller restaurant kan I se havnens mange aktiviteter.

Sostrup Slot ligger ca. 10 km fra Grenå. Slottets spændende historie kan spores helt tilbage til 1388.

I Grenå er der hele tre gågader, der alle fører til torvet, så der er rig mulighed for at finde lige den butik, der har den helt rigtige souvenir.

Grenås gotiske kirke kan besøges i den gamle bydel.

På tovet i Grenå ligger byens kirke. Kirken blev påbegyndt omkring år 1300 og er opført i gotisk stil. Ca. 100 år senere blev våbenhuset og tårnet bygget. Nogle af kirkens særkender er klokkespillet med 48 bronzeklokker og orglet, der er et af de smukkeste i Nordeuropa.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 49 sommerhuse