Emne nr.: 130-E05627
Emne nr.: 130-E05627

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du leder efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den række af ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Skal I fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget andet særligt? Gør lidt ekstra ud af opholdet, og book et sommerhus med havudsigt. Der findes intet så godt som at have pyntet bordet og lavet lækker mad, når det er med den smukke natur og det bølgende hav som kulisse.

Når I lejer et sommerhus med havudsigt, kan I benytte jer af de aktiviteter og tilbud, der ligger tæt ved havet. Book dit sommerhus her og få det største udvalg af sommerhuse med havudsigt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturskønne omgivelser og en skøn afslappende atmosfære er nogle af hovedårsagerne til, at Gilleleje er et oplagt sted at koble af fra hverdagen.

Et hav af cykelstier, hvoraf mange går gennem idylliske landskaber, gør cykelture med familien i området ved Gilleleje, til en dejlig og tryg ferieoplevelse.

Et udflugtsmål, som vil tiltale både børn og voksne, er fyrtårnet Nakkehoved Fyr. Fyret, der er fra år 1772, ligger tæt på Gilleleje i et virkelig smukt landskab.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

Holder I ferie i Gilleleje, og skal dagen stå i kulturens tegn, kan et besøg på Rudolph Tegners Museum anbefales. Her er der udstillet adskillige berømte skulpturer.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 22 sommerhuse