Emne nr.: 130-K20681
Emne nr.: 130-K20681

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den optimale ramme om den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

En ferie i et sommerhus ved stranden betyder først og fremmest 2 ting. For det første kan I se frem til nogle dejlige dage, hvor ingen af jer har travlt, og hvor I har tid til at være sammen. For det andet kan I glæde jer til udflugter og de andre oplevelser, som området omkring jeres sommerhus også byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gedesby på Falster er et fantastisk ferieområde med børnevenlige strande, uberørt natur og det ideelle udgangspunkt for udflugter til Falsters mange attraktioner og seværdigheder.

Hvis I er interesseret i historie, vil I synes om en tur til Halskov Vænge skov, hvor der er ikke mindre end 6 stendysser og 72 gravhøje.

Gedesby ligger i de helt rigtige omgivelser for en ferie med masser af tid ved vandet. Stranden strækker sig nemlig, så langt øjet rækker på begge sider af ferieområdet.

Nord for Gedesby ligger skovområdet Bøtø Skov. I den vidtstrakte nåleskov kan man få timer til at gå med at undersøge den interessante flora og fauna.

Ta' på bådtur med familien og oplev Falsters smukke kyst fra søsiden.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse