Emne nr.: 090-94054
Emne nr.: 090-94054

Vælg et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i hyggelige omgivelser og komme væk fra jeres hektiske hverdag. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I et sommerhus med havudsigt kommer bølgernes brusen, duften af salt og følelsen af ro og velvære helt tæt på. Nyd ferien i et sommerhus med udsigt til havet og mærk, hvordan I kommer helt ned i gear.

Når du er ved at planlægge familiens næste ferie, er det af stor betydning, at du finder frem til præcis det sommerhus med havudsigt, der opfylder jeres ønsker. I den forbindelse er det afgørende, at du kan vælge mellem så stor en mængde af sommerhuse som muligt. Den fordel er lige præcis, hvad du får her på siden. Vi giver dig således altid det største udvalg, sådan at du uden videre kan finde og booke dit sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øen Fur er et dejlig sted at holde ferie med børn. Her er der fred og ro og dejlige omgivelser, og langt de fleste sommerhuse ligger tæt på Limfjordens rolige vand.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

Den smukke lille Sankt Mortens Kirke blev opført helt tilbage i år 1126 af tre af Furs stormænd. Kirken ligger på en høj med et smukt udsyn over Limfjorden.

Benyt jer af alle de mange muligheder, der er for leg og oplevelser ude i naturen på Fur. Ta' badetøj, håndklæder, madkurv og tæpper med, så er I klar til at tage på eventyr.

I Galleri Karonlines Hus kan man året rundt se skønne værker af billedkunstneren Ellen Bye Jensen selv, men også kunstværker af andre spændende kunstnere.

På den lille havn på Fur kan man betragte kutterne, når de tager afsted på muslingefangst.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse