Emne nr.: 090-94054
Emne nr.: 090-94054

Få det bedste ud af ferien, når I vælger et sommerhus til 14 personer. Her er der plads til at samles omkring morgenmaden, inden dagens oplevelser starter. Det er en vældig fin løsning at deles om et sommerhus og derfra planlægge individuelle ture og udflugter. Så sikrer I, at alle ferieønsker bliver hørt og opfyldt. Sommerhuse til 14 personer er et populært valg, når I er en større flok, der skal samles. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop de faciliteter, som en større gruppe kræver.

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at leje.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fur er det perfekte sted at holde ferie i sommerhus, hvis man ønsker en ferie med afslapning i naturskønne omgivelse.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

Nyd en travetur langs vandet på en af de dejlige strande på Fur.

Kysterne på Fur har de optimale vindforhold til vandsport. Her finder surferne et sandt eldorado.

Den fredfyldte ø Fur er et skønt sted at opleve på cykel. Kører man langs kysten, får man samtidig den smukkeste udsigt over vandet.

En af de interessante seværdigheder på Fur er Stendal Graven, der er øens største råstofsgrav. I skrænten kan man se de skiftende lag af moler og vulkansk aske. Interessant er også den store søjle af foldet moler, der har form som en bispehue.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 7 sommerhuse