Emne nr.: 090-94237
Emne nr.: 090-94237

Sommerhusene med plads til 10 personer er særdeles velegnede, når en større familie skal på ferie - og når der eventuelt også skal være plads til et par bedsteforældre. Her kan du være sikker på, at I alle får god plads, og at I har et hyggeligt sted at komme tilbage til efter hyggelige oplevelser i lokalområdet. Et sommerhus til 10 personer er i mange tilfælde en rigtig fin og billig løsning, når I er flere, der skal på tur sammen. Fordelen er, at der så vil være flere penge til oplevelser, en souvenir fra området eller et par aftener med ekstra god aftensmad.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturoplevelser for alle pengene og masser af aktivitetstilbud - Fur har alt det, man behøver for at gøre familieferien til en succes.

De uforglemmelige Knudeklinter kan ses på den nordlige del af Fur. Furs molerskyst er omkring 600 meter lang. Går man helt ud til spidsen, får man den smukkeste udsigt over Mors og Livø.

Et meget populært sted at vandre på Fur er det bakkede landskab med skove og skrænter på den nordlige del af øen. Herfra er udsigten helt magisk.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

Ta' ned på stranden om aftenen og nyd den smukkeste solnedgang. Mere romantisk kan det vist ikke blive.

Fur ligger trygt og godt i Limfjorden, hvor vind- og strømforhold gør øens strande til de perfekte rammer at bade, dykke og snorke fra. Også for børn.

Det fint udbyggede net af vandrestier på Fur er populære blandt vandrefolket. Undervejs kan man gøre holdt og nyde den medbragte mad eller opleve landlivet på en af besøgsgårdene.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse