Emne nr.: 090-28380
Emne nr.: 090-28380

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Din søgning efter ”sommerhus ferren blokhus” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens behov.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være ved at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fint hvidt sand, det brusende Vesterhav og de høje klitter har skabt et imponerende slaraffenland for feriegæster.

Vejlerne, som ligger et par kilometer sydvest for Blokhus, er et af Danmarks største naturreservater med flere fugletårne. Det årlige naturhøjdepunkt er helt sikkert tranetoget i efteråret.

Tag på en udflugt til Aalborg Historiske Museum, og fordyb dig i Danmarks historie fra stenalderen over vikingetiden og frem til middelalderen.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan I vælge mellem flere restauranter på ét sted, der er både er en taco-restaurant, burgerbar, kinesisk restaurant og en café i parken.

Der er et meget varierende udvalg af restauranter i Blokhus. I kan både vælge mellem diverse internatioanle køkkener samt det danske køkken.

Holder i ferie i Blokhus til Sankt Hans, kan I glæde jer til at opleve det store bål og den specielle stemning omkring dette nede på stranden.

I Hune ved Blokhus ligger Museum for Papirkunst. Her kan man se de mest fascinerende kunstværker af papir.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.387 sommerhuse