Emne nr.: 090-35136
Emne nr.: 090-35136

Størstedelen af de mange ferieområder, du kan vælge imellem, er beliggende tæt ved vandet; enten i form af havet eller i form af en sø. For dig betyder det, at udvalget af sommerhuse er meget stort. Med andre ord har du alle muligheder for hurtigt og enkelt at finde og booke nøjagtig det sommerhus, der matcher jeres krav. Når først du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, varer det ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har besluttet jer for, til noget helt specielt.

Din søgning efter ”sommerhus bogense strand” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en ferie i Bogense - til strand dage, cykelture gennem Fyns kuperede englandskab og græsmarker, gåture ved Kattegat og en af landets hyggeligste småbyer.

Kunstneren Paul R. Weile fra Odense skabte havfrue-statuen Elle, som med sine to sæler også stimulere børnenes fantasi.

I kan beundre dansk kunsthåndværk i Kunstgården nær Skovby.

Danmark viser sin hjerteligste og mest udadvendte side i Bogense.

En populær gåtur tager jer langs molen. Ved spidsen ser den 2 m høje skulptur Elle ud over Kattegat. Metalskulpturen vejer omkring lige så meget som tre mennesker.

Et besøg på det traditionelle marked er noget værd for alle, der holder udkig efter mad og særpræg fra regionen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 24 sommerhuse