Emne nr.: 090-05872
Emne nr.: 090-05872

I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

Din søgning efter ”sommerhus blokhus uge 42” har netop taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der matcher familiens behov.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

I kan godt begynde at glæde jer til en dejlig ferie i uge 42. Det bliver godt at komme væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til de mange ferieoplevelser, som området omkring jeres sommerhus byder på.

Når du er ved at planlægge en ferie i uge 42, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det forbedrer nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i uge 42, så her får du de bedste muligheder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Blokhus kan man kombinere en afslappende ferie i skønne fredfyldte omgivelser med oplevelser og aktiviteter for børnene.

I Aalborg bliver kulturen præsenteret i det fineste Museum for Moderne Kunst, i et avantgardekoncerthus og på gader og pladser. På Springeren - Maritimt Oplevelsescenter kan I opleve havets historie.

Forlystelsesparken Fårup Sommerland har også et vandland, hvor I kan have masser af sjov i de mange vandrutsjebaner.

Nols Sø ved Saltum ikke langt fra Blokhus ligger i et rekreativt område, hvor familiens medlemmer, der ikke hellere vil fiske i søen, kan glæde sig til en oplevelsesrig vandretur.

Der er et meget varierende udvalg af restauranter i Blokhus. I kan både vælge mellem diverse internatioanle køkkener samt det danske køkken.

Blokhus turistkontor tilbyder en tur, som tager jer med til 11 historiske steder i byen.

Kun få kilometer fra Blokhus ligger områdets største forlystelsespark Fårup Sommerland. Forlystelserne her er både i vand og på land og for hele familien, så husk tørt tøj.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 224 sommerhuse