Emne nr.: 160-D7589
Emne nr.: 160-D7589

Du sparer altid 10% eller endnu mere

Hvilket tilbud du end er faldet for, kan du være sikker på, at du får en rabat på 10%. Men det er nu slet ikke sjældent, at vi ser væsentligt større afslag i prisen, så du kan sagtens være heldig at finde et sommerhus, med endnu større rabat.

Her på hjemmesiden stiller vi altid det største udvalg af sommerhuse med rabat til din rådighed. Det giver dig overblik, sådan at du kan gøre den bedste handel.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Når en ejer af et sommerhus kan se, at der er maks. 4 uger til en periode, hvor der ikke er nogen booking, kan han eller hun bestemme sig for at sænke prisen. Herudover er der ingen regler for, hvornår prisen for et sommerhus bliver sat ned.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Det er ikke muligt at pege på et enkelt ferieområde og derefter sige, at her vil man kunne finde flest Last Minute tilbud på et givent tidspunkt. Forklaringen er, at når det kun er ejerne, der kan sænke priserne - og det altid sker med en frist på maks fire uger - kan man ikke sige, at der engang i fremtiden vil være flest Last Minute sommerhuse i et konkret område.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad gør jeg?

Af de grunde, der er beskrevet ovenfor, kan det derfor godt ske, at du lander på denne side på et tidspunkt, hvor du synes, at antallet af Last Minute sommerhuse i dette konkrete ferieområde ikke er højt nok. Hvis det skulle være tilfældet, tilråder vi, at du søger i et bredere geografisk område. Jo flere ferieområder du er villig til at tage i betragtning, jo flere nedsatte sommerhuse vil du få at vælge mellem.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

Der er mange om buddet, når vi taler om nedsatte sommerhuse. Derfor tilråder vi, at du straks får gennemført bookingen, når du har fundet det sommerhus, der matcher dine ønsker til pris, beliggenhed, størrelse m.v.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder jeres ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Dejlige maleriske Strande har gjort Blokhus til en af de mest populære badebyer i Nordjylland.

I Fårup Sommerland kan børnene nyde godt at de mange børneforlystelser som f.eks. flyvemaskiner, racerbiler og safariture i skoven med et legetøjsgevær. Der er endda flyvende karruseller og børne motorcykler, som står klar til jer.

I Aalborgs gamle bydel kan I slentre en tur, shoppe og opleve bykulturen. Den hvide St. Budolfi kirke fra det 15. århundrede stiger højt til vejrs.

Blokhus turistkontor tilbyder en tur, som tager jer med til 11 historiske steder i byen.

Hvis du går langs stranden ved Blokhus, vil du finde strandgræs, vidunderlige klitter og smukke rolige steder, der inviterer dig til at dvæle ved den smukke og natur og nyde en rolig stund.

Vil I på en dejlig endagstur er Eagle World i Bindslev, ikke langt fra Blokhus, et besøg værd. Parken byder på shows og giver de besøgende mulighed for at komme meget tæt på de storslåede rovfugle. På dagen vil i lære meget mere om de fantastiske fugle.

Aalborg er med sin havn en af de smukkeste byer i Jylland. Højdepunktet er uden tvivl bindingsværksslottet fra det 16. århundrede, som blev bygget af Kong Christian III.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 234 sommerhuse