Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Med et sommerhus til 28 personer er vi oppe i den absolutte topklasse. Når det er en afslappende ferie for 6-10 familier eller en større familiesammenkomst, der står på programmet, er et sommerhus i denne størrelse det ideelle valg. Glæd jer til nogle dejlige dage sammen i og omkring jeres udvalgte sommerhus. Når I booker et sommerhus til 28 personer, er det ikke usædvanligt, at der hører privat swimmingpool, sauna eller spa til huset. Ofte vil der også være et aktivitetsrum med for eksempel billard, bordfodbold eller bordtennis. Uanset hvilket sommerhus I booker, så læs endelig beskrivelsen igennem. På den måde bliver I klogere på, hvad I kan forvente af særlige faciliteter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En billedskøn udsigt over havet er en selvfølge i Blokhus. Derfor holder man gerne ferie her igen og igen.

På turistkontoret i Blokhus er der et kort, som viser hvor byens mange historiske objekter er placeret.

Naturlegepladsen Gateway Blokhus, der ligger i Blokhus Klitplantage, byder på skøn leg og oplevelser for børn i alle aldre.

Aalborg er med sin havn en af de smukkeste byer i Jylland. Højdepunktet er uden tvivl bindingsværksslottet fra det 16. århundrede, som blev bygget af Kong Christian III.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan I vælge mellem flere restauranter på ét sted, der er både er en taco-restaurant, burgerbar, kinesisk restaurant og en café i parken.

Blokhus Klitplantage er et dejligt sted at gå tur. I den skønne natur lever mange forskellige dyrearter.

Golfspillere kan vælge mellem Jammerbugtens Golfklub, Blokhus Golfklub og Løkken Golfklub.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 0 sommerhuse