Emne nr.: 160-D7345
Emne nr.: 160-D7345

Sommerhusene med plads til 10 personer er særdeles velegnede, når en større familie skal på ferie - og når der måske også skal være plads til et par bedsteforældre. Her kan du være sikker på, at I alle får god plads, og at I har et hyggeligt sted at vende tilbage til efter fælles oplevelser i lokalområdet. Når I lejer et sommerhus til 10 personer, får I rigtig meget for pengene. Det betyder, at der er lidt ekstra plads i budgettet til flere aktiviteter og oplevelser i lokalområdet.

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop det sommerhus, der matcher familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Blokhus kan I nyde de mange indkøbsmuligheder og restauranter.

Blokhus Lys i Hune er områdets største butik og lysstøberi, hvor man kan købe håndstøbte stearinlys. Børnene vil elske at få lov at lave deres egne lys.

Hen over sommeren afholdes der forskellige koncerter på torvet i Blokhus.

Er I vilde med mountainbikes, kan I se frem til at udforske de attraktive spor ved Blokhus.

Vesterhavskysten i Jammerbugten er et sandt eventyrparadis for vandsportsmænd og kvinder. De mange surferskoler er især populære.

Holder i ferie i Blokhus til Sankt Hans, kan I glæde jer til at opleve det store bål og den specielle stemning omkring dette nede på stranden.

Nols Sø ved Saltum ikke langt fra Blokhus ligger i et rekreativt område, hvor familiens medlemmer, der ikke hellere vil fiske i søen, kan glæde sig til en oplevelsesrig vandretur.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 56 sommerhuse