Emne nr.: 130-P62474
Emne nr.: 130-P62474

Der er overhovedet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du leder efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

I og med at langt hovedparten af de forskellige sommerhuse er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, vil du uden videre kunne finde det helt rigtige sted til familiens næste ferie. Bookingen varer kun et øjeblik, og herefter er der blot tilbage at glæde jer til, I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ringkøbing Fjord er adskilt fra Vesterhavet af en smal landstrækning. På den sydlige spids af klitlandskabet ligger Bjerregård.

For at kunne komme til stranden skal man over høje klitter, som opdeler stranden. Det er dog besværet værd, for bag den sidste klit er der en fantastisk udsigt over sandet og havet.

I midten af Bjerregård er der en købmand og et fiskerøgerrig. Der er også en lille legeplads med en hoppeborg.

Det blæser altid ved Vesterhavet, og derfor er det ideelt til drageflyvning. Hvis du ikke har en drage, kan du enten selv lave en eller besøge legetøjsbutikken i Hvide Sande.

Der er et supermarked i Bjerregård, som er perfekt til is og mælk. Skal I købe ind til hele familien er det værd at tage til Hvide Sande.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 81 sommerhuse