Emne nr.: 121-82-0801
Emne nr.: 121-82-0801

I et sommerhus til 25 personer er der plads til jer alle. Denne type sommerhuse har en kapacitet på 4-6 familier. Når man booker et sommerhus i denne størrelse, er der plads til store armbevægelser og masser af hjerterum, både til dem der nyder tiden sammen, og dem der trænger til at trække sig tilbage og være lidt alene. Med et sommerhus i denne størrelse får I samtidig rigtig gode muligheder for i den grad at forkæle jer selv. I mange af sommerhusene vil I nemlig kunne finde enten en pool eller et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil. I kan også gå efter den fulde pakke og vælge et sommerhus, der har begge dele.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Marielyst venter jer utallige skønne naturoplevelser; tætte skove, vide strande og et enestående fuglereservat.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

på den 11.000 m2 store paintball bane i Marielyst kan alle over 16 år muntre sig med at skyde hinanden med farvekuglerne og forsøge at undgå selv at blive ramt.

Kunstinteresserede har masser af muligheder i Marielyst. Besøg områdets mange pottemagere, glaspusterier, gallerier og museer.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Der er mange gårdbutikker i og omkring Marielyst. Her kan I købe lokale frugter og grøntsager fra landmændene. I kan smage madens gode kvalitet.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse