Emne nr.: 088-BL1169
Emne nr.: 088-BL1169

I et sommerhus med plads til 18 personer kan I nemt være 3-4 familier samlet. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor hele banden kan samles under samme tag og glæde sig til de ferieoplevelser, der venter forude. De forskellige sommerhuse med plads til 18 personer er på alle måder den perfekte ramme om en vellykket ferie. De er i mange tilfælde således indrettet, at I får adgang til jeres private swimmingpool, hvor I kan hygge jer, når som helst det passer jer. Det er også muligt, at der er et aktivitetsrum, hvor I finder hyggelige og udfordrende spil.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus 18 personer blokhus”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Charmerende sommerhuse står på række langs Blokhus' kyst.

Forlystelsesparken Fårup Sommerland har også et vandland, hvor I kan have masser af sjov i de mange vandrutsjebaner.

Haveinteresserede bør besøge Haven i Hune, mens I holder ferie i Blokhus. Den 6000 km2 store parklignende have har planter, man ikke ser andre steder i landet.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan I vælge mellem flere restauranter på ét sted, der er både er en taco-restaurant, burgerbar, kinesisk restaurant og en café i parken.

Den lange hvide Blokhus Strand med det fine sand og Det Blå Flag som tegn på høj badevandskvalitet er perfekte omgivelser for en familieferie.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse