Emne nr.: 053-OH240

Et sommerhus kan opfylde mange ønsker. Her er plads til både at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I foretrækker, og skab den ferie I drømmer om.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Sommerhusene med plads til 12 personer er noget nær det perfekte valg i de situationer, hvor I er 2-3 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Her er plads til jer alle, og I kan uden videre tage på fælles ture til de seværdigheder, som lokalområdet byder på. Oven i købet forbedres dine muligheder for at finde et sommerhus med swimming pool i temmelig høj grad, når det er sommerhuse i denne størrelse, du søger efter. Med andre ord kan du altså gøre udsigten til en god ferie endnu bedre ved at vælge et sommerhus med swimming pool. Det bliver med garanti en succes.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nogle af sommerhusene i Øster Hurup ligger umiddelbart i nabolaget til byens fiskerihavn.

Landskabet blomstrer om foråret, og på en gåtur på de mennesketomme strande, kan børnene tumle rundt alt det de vil.

I de populære familierestauranter som f.eks. Restaurant Neptun ved havnen bliver der serveret fiskespecialiteter og børnevenlige snacks og pizza på terrassen.

Efter stormfulde efterårsdage er der særligt gode chancer for, at både små og store skattejægere kan finde rav på stranden.

En perfekt familie vandretur er via Panorama-ruten, der som den første vandrerute i Danmark blev certificeret af Vandreforbundet. Ruten giver jer en vidunderlig udsigt over kysten og landskabet ved Mariager Fjord.

I Lille Vildmosecentret kan I se det interessante naturområde i parken ved portene til Øster Hurup, fra det 12 m høje udsigtstårn.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse