Emne nr.: 053-OH305

Hele familien kan glæde sig til en dejlig ferie i uge 29. Det er altid spændende at komme til Øster Hurup, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Når du søger efter ”sommerhus øster hurup uge 29”, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det øger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der matcher dine krav. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted; Feline Holidays har nemlig altid det største udvalg af ledige sommerhuse i uge 29.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det matcher familiens ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når din søgning efter ”sommerhus øster hurup uge 29” er ved at være ved slut, fordi du har fundet præcis det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mariager Fjord strømmer ud i Kattegat ca. 5 km syd for Øster Hurup.

I Vikingecenter Fyrkat er der sjove aktiviteter hver dag, hvor familier bl.a. kan bage brød, smede eller skyde med bue og pil.

På turistkontoret i Øster Hurup kan der udover cykler også lejes kajakker.

En perfekt familie vandretur er via Panorama-ruten, der som den første vandrerute i Danmark blev certificeret af Vandreforbundet. Ruten giver jer en vidunderlig udsigt over kysten og landskabet ved Mariager Fjord.

I lavsæsonen er de mennesketomme strande meget velegnet til at flyve med drage.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse