Emne nr.: 332-020137
Emne nr.: 332-020137

Hvad er bedre end at booke en feriebolig til ferien? Her kan I nyde nogle skønne dage sammen på jeres præmisser. Er I mest til oplevelser i lokalområdet eller hygge ved den feriebolig, I har lejet? Her afgør I selv dagens program.

I din jagt på en feriebolig er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Når det er en ferie med nem adgang til sand og vand, der står i toppen på familiens ønskeseddel, er en feriebolig det ideelle valg. Her får I det perfekte miks af nem adgang til skønne oplevelser på stranden på den ene side, og til den perlerække af oplevelser, som Skagen i øvrigt byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På den yderste spids af Nordjylland findes naturoplevelser, man ikke ser andre steder. Disse kan opleves på en ferie i Skagen.

Den tætbevoksede have omkring Drachmanns Hus er et skønt sted at tage et hvil og lade tankerne vandre.

Har I oplevet sæler ude i naturen? Ellers venter der jer en helt særlig ferieoplevelse i Skagen. På Grenen lever en stor koloni af sæler. Vis hensyn og hold afstand. De nuttede dyr hører til Nordsøens største rovdyr.

Fugleudstillingen i Det Grå Fyr viser ved hjælp af multimedia trækfuglende rejse på vej til Skagen. Udstillingen er ikke kun spændende for fuglekendere.

Vippefyret er fyrtårnets forgænger. Fra 1627 til 1747 stod der mange af disse langs kysten rundt om Skagen. I dag er disse blot et smukt minde fra gamle dage.

På Skagens Bamsemuseum kan børnene få timer til at gå med at kigge på de fine udstillinger. Der er mere end 100 montre.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 23 sommerhuse