Emne nr.: 137-GKR218
Emne nr.: 137-GKR218

Familiens drøm om et ophold i en villa med pool er lige kommet meget tættere på at blive til virkelighed. Her får du nemlig adgang til det største, samlede udvalg af skønt beliggende villaer med pool. Det giver dig et nemt og enkelt overblik over alle mulighederne - og når du har fundet din villa, er det også nemt og enkelt at booke det.

Med beslutningen om at leje en villa med pool har du også taget en beslutning om, at jeres forestående ferie skal foregå på første klasse. Og det er netop, hvad I får. Med fri adgang til jeres egen pool, når som helst det passer jer, alverdens tid til hinanden og nem adgang til aktiviteter i nærområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal gå op i en højere enhed sammen med børnenes, er det for de fleste på ingen måde muligt at finde en hel uge til at tage på ferie sammen. Sådan er det i hvert fald det meste af året. Der er dog en populær løsning på problemet: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres favorit villa i for eksempel 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle hyggelige dage i hinandens selskab.

En villa er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den villa, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige villaer.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din villa. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Klimaet på den græske ø Kreta er præget af Middelhavet. De varmeste temperaturer kan opleves mellem juni og september. Her er solen længst oppe, og vandtemperaturen stiger til 25 grader.

Kretas historie er ca. 130.000 år gammel. I kan lære mere om øens historie ved at besøge den gamle bystat Eleftherna, som ligger på den nordlige del af øen.

Den bedste måde at tilbringe en afslappende dag ved stranden, er ved Balos lagunen. Lagunen ligger på den nordvestlige del af øen, og garanterer ro og ren afslapning.

Elsker I at prutte om prisen? Så sørg for at besøge et af de ugentlige markeder på jeres ferie. I kan finde markederne på forskellige dage i byerne Chania, Heraklion, Rethymnon samt andre steder.

I nærheden af byen Chania har i mulighed for at komme på en skøn familietur. Her inviterer vandlandet Aqua Creta Limnoupolis jer til at prøve de mange rutschebaner. De 11 rutschebaner sørger for en sjov dag og den 55 meter høje "Free Fall" giver jer et rigtig adrenalinrush.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din villa til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 744 sommerhuse