Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Der er ikke noget, der kommer op på siden af et sommerhus, når det drejer sig om luksusferie. Med fri adgang til en lækker poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der i den grad lagt op til ferie på første klasse.

Din søgning efter ”privat poolhus udlejning marielyst” er lige kommet et godt stykke tættere på målet. Her på hjemmesiden får du nemlig overblik over det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du kan fokusere på at finde dit sommerhus, uden at du skal omkring mange forskellige hjemmesider.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, kan du nemt og enkelt booke det direkte over nettet. Det tager kun et kort øjeblik, og herefter er der kun tilbage at glæde sig, til ferien starter.

Der er slet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i det sommerhus, du leder efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Badeturismen i Marielystopstod efter en stormflod i år 1827. Siden da har badegæsterne haft større og større indflydelse på området, idet der er bygget flere pensionater og feriehuse.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Har du aldrig spillet paintball? Så er det på tide. I Marielyst ligger der et stort paintballcenter på et oplevelses rigt udendørsområde.

I Krokodille Zoo i Idestrup kan man se alle de krokodillearter, der findes i hele verden.

Vil I gerne ud og sejle en tur, er det muligt at leje en båd i Marielyst.

Den børnevenlige strand ved Marielyst er hele 20 km lang og derudover flad og overskuelig. Stranden har Det Blå Flag på grund af den høje vandkvalitet.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 146 sommerhuse