Emne nr.: 121-22-1362

Hvad enten I ønsker at besøge den ene eller den anden del af landet, er et poolhus det ideelle udgangspunkt for et ophold i attraktive og luksuriøse rammer.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den bedste vej til en skøn ferie. Og det er nøjagtig, hvad du får her på siden. Vi præsenterer dig for det største udvalg, hvilket betyder at der ikke er nogen grund til at søge mere end på dette ene sted. Nemt og enkelt.

Det er en enkel sag at booke dit poolhus. Bookingen klares nemt og enkelt over nettet og tager kun et øjeblik. Herefter kan I roligt glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ringkøbing har rigtig meget at byde på; Vesterhavet, Ringkøbing Fjord, museer og oplevelser.

Ringkøbing Fjord er gennemsnitligt kun 1,5 meter dyb, og vandet her er roligt. Derfor er den velegnet, når børnene gerne vil til vandet.

Især familiens yngste vil synes, det er sjovt at besøge Jettes Strudsefarm i Kloster. Ta' med på en guided tur rundt på farmen og bliv meget klogere på de spændende dyr.

En udflugt til Lyngvig Fyr er en god oplevelse for hele familien. Hvis børnene ikke vil med op til udsigtsplatformen på toppen af fyret, kan de lege på naturlegepladsen, mens de voksne nyder udsigten over hav og fjord.

Både begyndere og øvede ryttere kan fra Søndervig Ranch opleve naturen ved Vesterhavet fra hesteryg. Vil ikke alle i familien med på tur, kan de hygge sig med lejrbål hjemme på ranchen.

Selv i dårligt vejr kan man bade i Søndervig. Søndervig Badeland er stedet, der redder en regnvejrsdag.

Har I brug for at have barnevogn eller kørestol med til stranden, kan I glæde jer over den nyanlagte sti, der er egnet til begge dele.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit poolhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 125 sommerhuse