Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Et poolhus med en skøn beliggenhed er svaret på jeres drøm om en luksus ferie. Glæd jer til at få jeres helt egen swimming pool og selvfølgelig også til de oplevelser og udflugter, som lokalområdet giver mulighed for.

I din søgning efter et poolhus er det væsentligt, at du du får så mange poolhuse som muligt at vælge mellem. Herved sikrer du dig nemlig de bedste chancer for at finde præcis det poolhus, der opfylder dine ønsker. Her på Feline Holidays giver vi dig til hver en tid det største udvalg af attraktive poolhuse.

Når du har fundet frem til det poolhus, du foretrækker, kan du nemt og enkelt foretage bookingen via nettet. Det tager kun et øjeblik - og derefter kan I alle se frem til starten på en uforglemmelig ferie sammen.

Du er netop kommet et stort skridt tættere på at gøre drømmen om en dejlig weekend til virkelighed. Forklaringen er, at du her på Feline Holidays altid finder det største udvalg af poolhuse, hvor der er mulighed for at vælge weekendophold. Det er nemt og enkelt - og det sparer dig oceaner af tid, at du kan nøjes med at kigge på én hjemmeside.

Det er vores helt klare anbefaling, at du altid vælger at søge efter et weekendophold med mindst 3 overnatninger. Det vil give dig langt flere poolhuse at vælge imellem - og det vil i langt de fleste tilfælde oven i købet være sådan, at 3 overnatninger ikke koster mere end 2.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til afslappende feriedage ved Østersøen. Marielyst er en malerisk landsby på øen Falster, der især for børnefamilier har flere overraskelser i vente.

På ferien har du endelig tid til din hobby. Tag et spil golf med hele familien. Der er 6 golfbaner omkring Marielyst.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster ligger kun 15 km fra Marielyst. Centret er både et oplevelsescenter og et frilandsmuseum, og børn som voksne kan prøve på egen krop, hvordan det var at leve dengang.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

Marielyst badestrand betragtes som landets bedste. Så hvad venter du på? Pak badetøjet og kør ud til stranden.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

I Lalandia kan børnene tumle og plaske rundt. Her er der bl.a. forskellige vandrutsjebaner og store udendørs bassiner.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit poolhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige poolhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit poolhus hos os.

Såfremt du finder det poolhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 125 sommerhuse