Emne nr.: 090-63345
Emne nr.: 090-63345

Et poolhus er altid i en klasse for sig, så I kan virkelig glæde jer til at holde ferie på første klasse. Det er super dejligt at have adgang til poolafdelingen, når som helst I har lyst - og naturligvis har I også nem adgang til udflugter og aktiviteter i området omkring det poolhus, I har valgt at leje.

I jagten på et poolhus er det vigtigt, at du du får så mange poolhuse som muligt at vælge mellem. Herved sikrer du dig nemlig de bedste muligheder for at finde præcis det poolhus, der opfylder dine ønsker. Her på Feline Holidays giver vi dig altid det største udvalg af attraktive poolhuse.

Når du har fundet det poolhus, du foretrækker, kan du nemt og enkelt booke det online. Det tager kun et øjeblik, og herefter er der kun tilbage at glæde sig, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Feriebyen Hejlsminde fortryller på den ene side med sin ro, der omgiver den næsten uberørte natur, og på den anden side tilbyder byen de ideelle betingelser for en fuldstændig vellykket familieferie.

Nærliggende supermarkeder, restauranter og tankstationer tilbyder let tilgængelige forsyningsmuligheder og de sanitære faciliteter på stranden gør ferien afslappende og bekymringsfri.

Fra naturreservatet Skamlingsbakken, der er det højeste punkt i Sønderjylland, er der en helt unik udsigt over bugten og hele vejen til Fyn. Her er der garanti for nogle unikke billeder.

Fra sommerhusene i Hejlsminde kan I nyde en vidunderlig udsigt over det blide bakkelandskab og havet der glimter i solen om sommeren.

På land kan alle sportsentusiaster få frit løb med beachvolley direkte på stranden, på minigolfbanen eller på den lokale tennisbane.

De let skrånende strande og det ofte rolige hav er især velegnet til børn og inviterer jer til at blive hængende.

Vil du gerne selv være aktiv på vandet? Så kan du tage på kanotur, gør brug af tilbuddet fra de forskellige surferskoler eller prøve Stand up padle.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af poolhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et poolhus gennem os.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit poolhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det poolhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 12 sommerhuse