Emne nr.: 325-410
Emne nr.: 325-410

Uanset hvilket ferieområde du søger et poolhus i, kan I alle se frem til et ophold i rammer, der er langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil med garanti nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Her på siden får du når som helst det største udvalg af poolhuse. Det giver dig overblik og sparer dig tid, at du kan se alle mulighederne samme sted. Du er således fri for at spilde tiden med at finde og overskue en lang række hjemmesider og kan i stedet fokusere på at finde netop det poolhus, der skal danne rammen om den næste ferie.

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for, er det nemt og enkelt at få overstået bookingen. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Harboøre er ud over den skønne sandstrand ved Vesterhavet rig på attraktioner og seværdigheder, og derfor bliver en familieferie her både afslappende og afvekslende.

Den smukke og barske natur omkring Harboøre er fyldt med vandre- og cykelruter, hvor I kommer vidt omkring og lærer ferieområdet at kende. I Harboøre kan I tage det hele i jeres eget tempo. Her er der ingen stress og jag.

Den gamle Flyvholm Redningsstation i Harboøre er i dag et spændende museum, hvor man kan lære om det farlige liv på havet og de redningsaktioner, der som følge heraf fandt sted.

En af de skønne strande ved Harboøre er Vrist Strand. Her er der masser af plads til at lege, sætte drager op eller bare nyde freden, naturen og lyden af havet.

Vil I gerne selv fange aftensmaden, er der fiskesøer i både Lemvig og Vrist. Det er også muligt at fiske fra molen i Thyborøn og ved Nissum Bredning.

Tæt på Harboøre ligger Lemvig Golfklub, hvis man gerne vil spille golf i ferien.

Harboøre Kirke er en forholdsvis ny kirke fra år 1910, hvor den gamle fra 1500-tallet blev revet ned. Meget af det smukke inventar er fra den gamle kirke. Bl.a. altertavlen, døbefonten og prædikestolen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det poolhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det poolhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse