Emne nr.: 090-30032
Emne nr.: 090-30032

Uanset hvilket poolhus du beslutter dig for, kan I alle glæde jer til en afslappende ferie. Det er ren luksus at have adgang til sin helt egen pool, når som helst. Masser af hygge, masser af tid til hinanden, og ingen har travlt med noget. Det bliver ikke bedre.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den nemmeste vej til en dejlig ferie. Og det er præcis, hvad du får her på siden. Vi præsenterer dig for det største udvalg, sådan at der ikke er grund til at søge mere end på dette ene sted. Nemt og enkelt.

Når du har fundet frem til det poolhus, du helst vil have, gælder det om at få bookingen klaret. Det foregår nemt og hurtigt over nettet, og herefter er der kun forventningens glæde tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Virksund ligger ved Limfjorden i Midtjylland og er en dejlig rejsedestination for en familieferie i et sommerhus.

En badedag på stranden i Virksund er meget populært, da vandet kun bliver langsomt dybere og dermed er ideelt for familier med små børn.

Udforsk den smukke natur ved Limfjorden på en lille vandretur.

I jeres sommerhus i Virksund har I masser af tid til at lege med børnene, lave mad og spise sammen og lave planer for den næste feriedag.

Det er værd at gå en tur på stranden i Virksund på alle tider af året. Nyd sandet under fødderne, glæd jer over den friske luft og saml muslingeskaller og sten.

En ferie i Virksund byder endelig på muligheden for at tilbringe masser af tid sammen. Pak en picnickurv og nyd lækkerierne direkte ved Limfjorden.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit poolhus.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det poolhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse