Emne nr.: 130-A06830

Uanset hvilket poolhus du falder for, kan I alle glæde jer til en skøn ferie. Det er rendyrket luksus at have adgang til jeres helt egen swimming pool, når som helst det passer jer. Masser af hygge, masser af tid til hinanden, og ingen af jer har travlt. Det bliver ikke bedre.

Din søgning efter et poolhus har de bedste muligheder for at lykkes, jo flere poolhuse du kan vælge mellem. Derfor har du altid de bedste muligheder på Feline Holidays, hvor du altid finder det største udvalg af populære poolhuse.

Det tager ikke mange øjeblikke at booke dit poolhus; det hele foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin idylliske placering og sit maleriske bybillede er Lønstrup i Nordjylland, den perfekte destination, hvis I trænger til ro og afslapning.

Lønstrup Klint gør indtryk med sin imponerende udsigt, og inviterer jer til at tage på spændende vandreture i området.

Man føler en fantastisk frihed, når man færdes i den storslåede natur. Er I vilde med natur, vil I glædes over klitterne, stranden og de stejle kyster ved Lønstrup.

Det er især godt at udforske det smukke landskab omkring Lønstrup på hesteryg, hvilket også er muligt, da en del af gårdene i området udlejer heste.

Skulle vejret ikke være til udendørs aktiviteter, er det hyggeligt at spille spil med børnene hjemme i sommerhuset, mens ilden buldrer i brændeovnen.

Det er også værd at tage en tur til byen Hjørring, som ikke ligger langt fra Lønstrup.

Det er svært at holde sig indendøre, når man holder ferie i Lønstrup. Man kan nemlig hurtigt vænne sig til at gå tur i klitlandskaberne, langs stranden og ved de stejle skrænter.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 32 sommerhuse