Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

En ferie i et poolhus er noget, hele familien kan glæde sig til. Det er skønt at have adgang til jeres helt egen pool, når som helst det passer jer - og vel at mærke uden, at nogen af jer har travlt. Et poolhus er en skøn oplevelse, der i bund og grund betyder masser af tid til hinanden.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den nemmeste vej til en dejlig ferie. Og det er netop, hvad du får her på hjemmesiden. Vi giver dig det største udvalg, således at du ikke har behov for at søge på andre domæner. Nemt og enkelt.

Det er ganske enkelt at booke dit poolhus. Bookingen klares nemt og enkelt over nettet og tager kun et øjeblik. Herefter er der kun tilbage at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukkeøstersøkyst ved Marielyst indbyder året rundt til afslappende feriedage.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

Efter en dag med sandslotte og boldspil på stranden er det skønt at slappe af hjemme i sommerhuset med god mad og et glas vin på terrassen.

Fra den lille havn i Nysted kan I tage med udflugtsbådene ud til sælbankerne. En sælsafari er især sjov for børn.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af poolhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker et poolhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 146 sommerhuse