Emne nr.: 160-B4040
Emne nr.: 160-B4040

En ferie i et poolhus er noget, hele familien roligt kan glæde sig til. Det er skønt at have adgang til jeres private pool, når det passer jer - og vel at mærke uden, at I er plaget af hverdagens travle gøremål. Et poolhus er en dejlig oplevelse, der i bund og grund betyder, at I får masser af tid til at hygge jer sammen.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den bedste vej til en dejlig ferie. Og det er netop, hvad du får her på siden. Vi præsenterer dig for det største udvalg, sådan at der ikke er nogen grund til at søge på andre hjemmesider. Nemt og enkelt.

Når du har fundet dit poolhus, handler det om at få klaret bookingen, sådan at rammerne omkring den kommende ferie er på plads. Det foregår nemt og enkelt over nettet - og når bookingen er klaret, er kan I nyde forventningens glæde.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vil I gerne opleve bystemning, ligger både Ringkøbing og Skjern kun omkring 10 km fra Stauning.

Vesterhavets skønne sandstrande er en gigantisk sandkasse, hvor familien kan bruge timer på at bygge de største sandslotte.

Ringkøbing Fjord har de bedste betingelser for wind- og kitesurfing. Pga. vindforholdene og det lave vand kan også familiens yngste trygt øve sig i kunsten.

Skaven Strand ved Ringkøbing Fjord syd for Stauning er et dejligt sted at slikke sol. Børnene kan gå på opdagelse efter bunkere her.

Der er mange måder at opleve det smukke Skjern Å delta på; til fods, på cykel eller højt til hest, eller i kajak og kano. Sidstnævnte er en helt særlig oplevelse.

Alle lystfiskeres drøm kan gå i opfyldelse i Skjern Å; Den kulinariske oplevelse Skjern-Å-Laksen kan veje op til 20 kg.

Stauning Havn er en lille fiskerihavn med kulørte fiskerbåde og små fiskerhuse. Den maritime stemning er det perfekte fotomotiv.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det poolhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse